Diplomerad Nagelterapeut utbildning 

Våra nagelutbildningar startar löpande och tar emot ett begränsat antal elever per gång för att säkerställa att du som elev får tillräckligt med lärartid och den hjälp du behöver för att bli riktigt duktig. Därför är det först till kvarn som gäller så tveka inte på att anmäla dig eftersom platserna går åt ganska fort.

Du anmäler dig helt enkelt till mig via telefon eller e-post, och är självklart alltid välkommen att höra av dig med fler frågor. 

ML Beauty Academy i samarbete med NC Beauty Pro erbjuder kurser på alla nivåer från nybörjare till mästare. Vårt mål är att vara flexibla, tillgodose individuella behov och hitta anpassade lösningar.  NC Beauty Pro som är det märke vi utbildar med och som just nu är det ledande märket i Sverige ställer höga krav på sina lärare.
För att behålla sin lärarlicens måste vi som är lärare klara de årliga uppdateringsproven. Detta garanterar att du som elev alltid blir utbildad av lärare med färsk och uppdaterad kunskap. Vi kan därför skryta med att våra utbildningar alltid håller högsta kvalitet.

​Det här gör att vi är Sveriges mest kostnadseffektiva val när ni vill utbilda er för att arbeta med naglar!

​I kursen ingår bland annat en grundlig teoretisk genomgång (enligt SEYF's riktlinjer) samt praktiskt arbete!

​Jag, Monica, på ML Beauty Academy  driver nagelskolan samt salong i Växjö. Jag är utbildad inom nagelvård sedan 2017 och lärare certifikat 2018. Du som elev och sedan utbildad nagelterapeut har alltid fullt stöd av mig på ML Beauty Academy.  Jag finns här för dig.

FÖRE – UNDER – EFTER utbildningen.

All teori och praktik är lärarledd under utbildningen.  Jag jobbar individuellt efter varje elevs behov. 

Priset är 32 900 kronor inkl. moms. I denna nagelutbildning ingår startkit.
Nagelterapeututbildningen innehåller teori inom följande områden:

Arbetsmiljö, Hygien, Anatomi, Sjukdomar, Manikyr, Nagellack, Preparation, Gellack, Dekoration, Produktkemi, Produktkännedom, Nagelförlängning, Malluppsättning, Tippat, Appliceringsteknik, Återbesök, Starta Eget, Marknadsföring.

Vi bokar in kursdagarna tillsammans med dig!

Villkor för ansökan:
Kursavgiften betalas via BG: 759-0912 eller 
Swish  1232676856
Klarna

Med vänlig hälsning
Monica Lööv

Trainer & Nails Artist
 ML Beauty Academy
Ring 0705 885 175

Välkommen med din ansökan!